מצרכים לשתי מנות:
4 יח' פילה סלמון טרי, 200 גר' כל אחד
2 כוסות שעועית שחורה מושרים בקערה עם הרבה מים לילה שלם
3 יח' בצל סגול קצוץ
2 עגבניות קצוצות
1 יח' פטרוזיליה קצוצה
1 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בין יין אדום
2 שיני שום כתושות
1 כפית דבש
2 כפיות מיץ לימון טרי
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
מבשלים השעועית השחורה, בהרבה מים עד שהיא מתרככת לחלוטין. מסננים השעועית ומעבירים לקערה. מוסיפים הבצל הקצוץ, השום הכתוש, עגבניות קוביות, פטרוזיליה ומערבבים. מתבלים בשמן זית, חומץ, דבש ומיץ לימון ומתבלים במלח פלפל. מטגנים פילה סלמון במחבת טפלון עם מעט שמן ומגישים על סלט השעועית החם. מגישים עם חצי לימון.
4 יח' פילה סלמון טרי, 200 גר' כל אחד
2 כוסות שעועית שחורה מושרים בקערה עם הרבה מים לילה שלם
3 יח' בצל סגול קצוץ
2 עגבניות קצוצות
1 יח' פטרוזיליה קצוצה
1 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בין יין אדום
2 שיני שום כתושות
1 כפית דבש
2 כפיות מיץ לימון טרי
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
מבשלים השעועית השחורה, בהרבה מים עד שהיא מתרככת לחלוטין. מסננים השעועית ומעבירים לקערה. מוסיפים הבצל הקצוץ, השום הכתוש, עגבניות קוביות, פטרוזיליה ומערבבים. מתבלים בשמן זית, חומץ, דבש ומיץ לימון ומתבלים במלח פלפל. מטגנים פילה סלמון במחבת טפלון עם מעט שמן ומגישים על סלט השעועית החם. מגישים עם חצי לימון.